a korszerű falszépítés mestere

Vörös János

Utólagos szigetelés, lábazatok készítése
Külső szigetelés - Dryvit
Egyedi homlokzatkészítés mészkőből
Készülhet belőle kültéri és beltéri falburkolat, lépcsőfeljáró, ablakkönyöklő, konyhapult, kerítés, lábazat, boltív, oszlop és sok minden más. Szívesen látott anyag mint belsőépítészeti látványelem. Homlokzaton inkább csak díszítőelemként használatos, a vakolattal ellentétben nem igényel rendszeres karbantartást mivel felületi kvarcerősítésű és tapintású díszburkoló anyag.
Kerítések, lábazatok, kémények díszítése modern, gazdaságos technológiával! Spóroljon meg akár 40%-ot a szaktudásom és tapasztalatom segítségével!
Mészkőutánzat készítése
Kültéri munkálatok
Az idős épületek nagy többségénél tapasztalható a
salétromosodás, vizes, penészes falazat kialakulása.
Ez a jelenség általában a lábazat és a falazat közötti
bitumenes sávszigetelés (kátránypapír) hiánya vagy
elöregedése miatt alakul ki. A nedves falak többféle betegség kiváltó okai lehetnek.(pl.:reuma, ízületi bántalmak, asztma, allergia). A nedves fal jó hővezető, és a belső levegő hőmérsékletét a falon keresztül kivezeti a szabadba, ezzel növelve a fűtési költségeket.
Mi a teendő? A falat szigetelni, majd a vakolatot cserélni kell a teljes kiszáradás után.
A salétromos vakolat javítása nem pótolja az épület szigetelését!
A rosszul szigetelt ház, lakás, vagy épület központjában a hőmérséklet jóval több, mint a falak mellett, ilyenkor szoktuk azt érezni, hogy "süt" a hideg a falakból. A polisztirollapos hőszigetelés az épület bármely pontjainak egyenletes melegét teszi lehetővé. A dryvit hőszigetelés az épületeink megóvását is segíti. Csökkenti a falszerkezet termikus igénybevételét. Nyáron a rosszul szigetelt fal külső oldala domborúvá válik a melegtől, télen homorú lesz a hidegtől és ezekben a mozgásokban az évek során "elfáradnak" a falszerkezet anyagai. Ezen mozgások minimalizálását segíti a dryvit szigetelés.
Kérjen szaktanácsot! Szívesen állok rendelkezésére, akár azonnal! Tel.: +36 70 534 90 49
INGYENES SZAKTANÁCSADÁS!
falszepites001001.jpg